2023 m. „Volkswagen ID.4“ pradedami gaminti JAV

2023 m. „Volkswagen ID.4“ pradedami gaminti JAV

Tenesyje pagaminti modeliai prekybininkus pasieks jau šių metų spalio mėnesį, o pigesnės versijos su mažesnio akumuliatoriaus komplektu pasirodys šiek tiek vėliau, šiais metais.

Pirmą kartą Volkswagen ID.4 buvo parduotas 2021 metais, tačiau nuo pat pristatymo jis buvo importuotas iš Volkswagen gamyklos Vokietijoje. VW gamintojai teigia, kad iki metų pabaigos siekia padidinti gamybą JAV iki 7000 automobilių per mėnesį. Per pirmąjį šių metų ( 2022) pusmetį buvo parduota tik 4415 ID.4 automobiliai.

Volkswagen ID.4

JAV 2023 metų pagaminti ID.4 šiek tiek skirsis su Europoje pagamintu automobilio. VW teigė, kad centrinė konsolė yra peržiūrėta, o 77 kWh baterija bus teikia iš kito JAV įsikūrusio tiekėjo ,,SK Innovation”. Kai kurios automobilio interjero dalys bus taipogi tiekiamos iš kito tiekėjo. Iki kitų metų pabaigos tikimasi pristatyti naują pradinio lygio modelį, kuris bus su mažesniu akumuliatoriumi, galiniais varomaisiais ratais ir mažesne bazine kaina nei VW. Šios markės automobilis buvo įvertinas apie 35 000 USD, tačiau tiksli kaina pasirodys tik kitą savaitę.

VW ID.4
VW ID.4

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *