2024 m. Lexus GX bus aprūpintas Pioneer Premium garso sistema

2024 m. Lexus GX bus aprūpintas Pioneer Premium garso sistema

„Pioneer“ paskelbė, kad 2024 m. „Lexus GX“ bus aprūpinta aukščiausios kokybės garso sistema, sumontuota gamykloje. Planuojama, kad visureigis netrukus bus pristatytas Japonijoje.

„Pioneer“ gavo specialų vyriausiojo inžinieriaus (CE) apdovanojimą iš Toyota Motor Corporation už technologiškai pažangios aukščiausios kokybės garso sistemos, skirtos „Lexus GX“, sukūrimą ir kūrimą, siekiant padidinti jo vertės pasiūlymus.

„Premium“ garso sistema, sukurta „Lexus GX“, yra „Pioneer“ ilgametės patirties transporto priemonių garso sprendimų srityje kulminacija. Jame yra garsiakalbių blokai, patobulinti naudojant technologiją, kuri iš pradžių buvo sukurta TAD prekės ženklo aukščiausios klasės profesionaliems ir namų garsiakalbiams.

Pavyzdžiui, lengvas ir daug vietos taupantis žemųjų dažnių garsiakalbis telpa į ankštą automobilio viduje esančią erdvę, tačiau nuosekliai atkuria galingus žemuosius dažnius, kad automobilio akustinė patirtis būtų sudėtingesnė.

Toyota Motor Corporation pripažino nenumaldomas Pioneer pastangas pakelti garso sistemos kokybę iki tokio lygio, kokio tikimasi iš GX, taip pat jos inžinerines naujoves, leidžiančias žemųjų dažnių garsiakalbiui tilpti į siaurą vietą transporto priemonės viduje, ir suteikė jam specialų CE sertifikatą. Apdovanojimas. Tai jau ketvirtasis Toyota apdovanojimas, suteiktas Pioneer garso sistemoms po specialaus CE apdovanojimo už Lexus ES projektą 2019 m.

Aukščiausios kokybės garso sistema, sudaryta iš 10 garsiakalbių blokų ir 8 kanalų D klasės stiprintuvo, užtikrina tiksliai apibrėžtą garso vaizdo lokalizaciją ir atkuria muziką išskirtine kokybe ir aiškumu bet kokioje aplinkoje. Jis gali skleisti adrenaliną skleidžiančius bosus, kurių tikimasi iš kieto visureigio, ir atkurti sudėtingą akustinę aplinką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *