2014 Volvo S60 D4 apžvalga

2014 Volvo S60 D4 apžvalga

Jei ieškote naujo tarnybinio automobilio ar jų parko, jus gali suvilioti mažos talpos dyzelinių hečbekų skaičius rinkoje. Jie žada mažą išmetamųjų teršalų kiekį ir mažus įmonių automobilių mokesčius, tačiau vargu ar jie turi prestižą tarp verslo kolegų. Versle išvaizda reiškia labai daug, o tai viena iš priežasčių, kodėl vadovų salonai rytais vis dar užima daugiausiai vietos greitkeliuose.

„Volvo S60“ yra vienas iš tokių sedanų. Šis aukščiausios kokybės verslo sedanas yra tiesioginis Audi A4 ir BMW 3 serijos konkurentas. Jį varo galingas 2,0 l turbodyzelinis variklis, kurį galima įsigyti su šešių greičių mechanine arba aštuonių greičių automatine. Šešių greičių mechaninė pavara yra lengvai naudojama ir turi didžiulį pranašumą prieš automatinę – leidžia automobiliui nukristi iki 100 g/km, o tai reiškia nemokamą metinį kelių mokestį.

Variklis sukuria sveiką 178 AG ir 295 lb/ft sukimo momentą. Jis S60 pagreitina nuo 0 iki 62 mylių per valandą vos per 6,9 sekundės ir pasiekia didžiausią 143 mylių per valandą greitį. Tai labai galingas variklis, puikiai traukiantis bet kokia pavara, patogiai važiuojant penktoje vietoje 30 mylių per valandą greičiu.

„Vertu Cars“ mėgsta S60 vairavimo būdą „S60 yra ypač patogus judant ir taip pat labai praktiškas. Pagal kokybę tai taip pat atitinka 3 seriją ir A4.

Kalbant apie praktiškumą, S60 yra erdvi 339 litrų bagažinė, kurią galima pailginti iki daugiau nei 1000 litrų nulenkus galines sėdynes.

Kalbant apie kainą, 2014 m. Volvo S60 D4 tikrai pradeda suprasti. Privatiems pirkėjams 99 g/km CO2 išmetimas reiškia nemokamą metinį kelių mokestį, o deklaruojamas 74,3 mylių už galoną ekonomiškumas lenkia bet kurį panašiai varantį konkurentą. Įmonės automobilių vairuotojams 20 % mokėtinas mokestis yra 934 GBP, o 40 % – tik 1 867 GBP. Tai yra mažiausia kaina iš bet kurio tokio didelio galingumo sedano.

Apskritai 2014 m. „Volvo S60 D4“ yra viliojantis pasiūlymas. Rekomenduoju Business Edition S/S apdailą

„Volvo“ šiais metais išties ėmė kovą su savo konkurentais vokiečiais. Įmonės vairuotojai gali pasirodyti kur kas blogiau nei S60.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *