2024 m. „Acura ZDX“ įtrauks „Google“ į informacinę pramogų sistemą

2024 m. „Acura ZDX“ įtrauks „Google“ į informacinę pramogų sistemą

„Acura“ prisijungia prie daugelio automobilių gamintojų (pvz., „Polestar“, „Chevrolet“ ir kitų), integruodama „Google“ programas tiesiai į savo informacinę pramogų sistemą, pirmiausia 2024 m. ZDX elektriniame visureigyje. Integracija apima „Google“ žemėlapius, „Google Assistant“ ir kitas „Google“ programas. Be to, informacinė ir pramoginė sistema ir toliau palaikys telefono atspindėjimo programas, tokias kaip „Apple CarPlay“ ir „Google“ „Android Auto“.

Tarp tų programų bene naudingiausia bus „Google Maps“. Priežastis ta, kad ji galės planuoti maršrutus, kuriuose yra įkrovimo stotelės ir įkrovimo laiko sąmata. Be maršruto parinkimo, „Google“ žemėlapiai galės nurodyti automobiliui pradėti ruošti akumuliatorių, kad būtų galima greičiau įkrauti, kai bus naudojamas nuolatinės srovės greitasis įkroviklis. Žinoma, kitos „Google“ programos leis jums prisijungti naudojant paskyrą, kad galėtumėte jas pasiekti neprijungę telefono.

Bet, laimei, tu gali prijunkite ir atspindėkite telefoną. Tai pastebima, nes ZDX bus ant GM Ultium platformos, kaip ir Honda Prologue. Ir GM pašalina Apple CarPlay ir Android Auto palaikymą iš būsimų Ultium modelių. Taigi, jei jums patinka šios funkcijos ir jus domina „Ultium“ elektra, galbūt norėsite apsvarstyti „Acura“ ir „Honda“ modelius.

Dar viena įdomi smulkmena iš „Acura“ informacinės pramogų sistemos pranešimo yra tai, kad ZDX informacinės pramogų sistemos jutiklinis ekranas. Beveik visuose dabartiniuose „Acura“ dujomis varomuose automobiliuose naudojama informacinė ir pramogų sistema, sukurta aplink jutiklinę dalį, kuri yra tik būdas bendrauti su sistema. Išimtis iki šiol buvo „Integra“, kuri tiesiog panaikino „Civic“ sistemos didmeninę prekybą. „Acura“ nesakė, ar jutiklinė dalis taip pat bus įtraukta į ZDX, nors atrodo, kad sistemos ekrano kopija yra orientuota į jutiklinį ekraną.

ZDX bus parduodamas kitų metų pradžioje, o atskleidimas tikriausiai įvyks nuo dabar iki tol. Kaip minėta anksčiau, jis bus pagrįstas „Ultium“ ir tikimės, kad jis savo dydžiu ir našumu bus panašus į „Chevy Blazer EV“. Bus siūloma didelio našumo „Type S“ versija ir nenustebtume, jei ji gaus kažką panašaus į „Blazer EV SS“ 557 arklio galias.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *