2024 m. Chevrolet Blazer EV SS pristatymas nukeltas į kitus metus

2024 m. Chevrolet Blazer EV SS pristatymas nukeltas į kitus metus

2024 metų „Chevrolet Blazer EV SS“ pristatymas turėjo prasidėti šį rudenį, po to, kai buvo pristatyti 2LT ir RS komplektai, kurie per ateinančius porą mėnesių pradės rasti gerus namus. Planai pasikeitė. GM institucija pastebėjo, kad „Chevy“ atnaujino savo mažmeninės prekybos svetainę smulkiu šriftu „Blazer EV SS rodomas 2024 m. pavasarį“. Automobilių gamintojas nenurodė vėlavimo priežasties. SS apdaila pasieks aukščiausią diapazoną, kai bus pristatyta, du jos „Ultium“ varikliai išvystys 557 arklio galias ir 648 svarų pėdų sukimo momentą. Teigiama, kad ši išvestis grąžina 0–60 mylių per valandą greitį per 4 sekundes, kai CUV įjungiamas plačių vatų (WOW) režimas. SS taip pat turi didesnius „Brembo“ stabdžius priekyje, „vikšrą sureguliuotą“ pakabą ir standartines vasarines padangas, apvyniojančias 22 colių ratus – visos sezono padangos bus neprivalomos. Apskaičiuota, kad SS nuotolis yra 290 mylių. Numatoma kaina yra 65 595 USD po paskirties vietos.

2LT pirmiausia prasideda nuo priekinių ratų pavaros ir gali būti komplektuojamas su dviejų variklių visų varančiųjų ratų pavara, nors su ne tokia galinga ir ne tokia prabangia AWD nei SS. 2LT galima turėti su vidutinio dydžio akumuliatoriumi, kuris maksimaliai nuvažiuoja maždaug 293 mylias. Bazinis 2LT modelis, kai jis bus paleistas, kainuos apie 47 595 USD.

Mažiau galinga RS apdaila yra su priekinių ratų pavara, tačiau yra standartinė vidutinio dydžio baterija ir kainuoja 51 995 USD. Pirkėjai gali įsigyti didesnį akumuliatorių, perjungiantį pavarą į galinių ratų pavarą, naudodami galingesnį Ultium e-variklį nei tas, kuris naudojamas FWD 1LT, 2LT ir bazinės RS versijose. Čia galima pasirinkti tą patį AWD jėgos agregatą, kuris yra ir 2LT. Maksimalus RS atstumas yra 320 mylių, todėl tai yra ilgiausią numatytą atstumą turinti apdaila. Komforto ir patogumo paketai, skirti 2LT ir RS apdailai, atrakina 1500 svarų vilkimo galią – vieninteliai tokią galią turintys apdailos elementai.

Anksčiau paskelbta policijos persekiojimo transporto priemonės (PPV) apdaila numatoma pirmąjį 2024 m. ketvirtį, todėl gali būti, kad SS ir PPV pasirodys maždaug tuo pačiu metu. Pradinio lygio 1LT apdaila numatoma tik 2024 m. pabaigoje ir kainuos apie 44 995 USD.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *