2024 m. Lexus GX erzino stambia, tvirta išvaizda

autorius Automanas
0 komentaras

 

Lygiai taip pat kaip Toyota 4Runner buvo sukurtas per amžius su nedideliais pokyčiais, taip ir Lexus GX. Bet atrodo, kad pagaliau sulaukti naujos kartos. Ir mes nesame įžūlūs dėl naujo dizaino. Dabartinė karta egzistuoja nuo 2010 metų modelio. Tai beveik 15 metų be didelių pokyčių.

Anonsai, žinoma, neatskleidžia daug. Bet mes gauname tvirtą viršūnę priekyje. Gaubtas turi riebius, iškaltus iškilimus kiekvienoje pusėje. Jis apgaubia kraštus ir uždengia sparnų viršūnes. Tai tikrai suteikia stambaus tvirtumo, beveik kaip bakas. Priekiniai žibintai dabar taip pat turi horizontalesnę padėtį. Viskas atrodo panašiai kaip naujasis LX, bet kiek agresyvesnis.

Galinis šūvis duoda daug mažiau. Tai naujojo „Lexus“ žodinio ženklo, esančio ant viso pločio galinio žibinto, vaizdas iš arti, o tai skiriasi nuo paprastų, atskirų vertikalių dabartinio modelio žibintų. Ant galinio lango yra nedidelis skirtukas, rodantis, kad jį vis tiek bus galima atidaryti atskirai nuo bagažinės dangčio. Neaišku, ar bagažinės dangtis vis tiek atsidarys iš šono, ar jame bus viršutinis vyris. Tos šoninės vyrių bagažinės dangtis buvo likutis iš Toyota Land Cruiser Prado, GX dvynių. Tokia konstrukcija leido sumontuoti atsarginę padangą išorėje, nors GX jau kurį laiką jos nebuvo.

Lexus GX anonsas galinis

Tikimės, kad GX ir toliau bus glaudžiai susijęs su Land Cruiser Prado, kaip ir LX yra dvynys su įprastu Land Cruiser. Tai reikštų, kad tai ir toliau bus kėbulo ant rėmo konstrukcija su įprastesne keturių ratų pavaros sistema su dviejų greičių pavarų dėže. Tikėtina, kad naujas „Prado“ yra už kampo, taip pat naujas „4Runner“, nes „4Runner“ buvo pagrįstas „Prado“ platforma, nors ir šiek tiek pakeistas bendras dizainas.

Vis dėlto naujasis GX tikriausiai nebus pasiekiamas su V8. Nors senasis 4,6 litro agregatas nebuvo ypač galingas ar efektyvus, tai buvo sklandus ir charizmatiškas variklis, kurį mums bus liūdna pamatyti. Tikėtume, kad vietoj jo vietą užims koks nors V6, greičiausiai su turbokompresoriumi. Galima ir hibridizacija.

„Toyota“ nenurodė GX pristatymo datos, bet esame tikri, kad jis bus parodytas per ateinančius kelis mėnesius. Tikėtina, kad jis bus parduodamas šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje.

Straipsnio šaltinis: autoblog.com

Susiję įrašai

Palikite komentarą