2022 Hyundai Sonata apžvalga

2022 Hyundai Sonata apžvalga

Jei ieškote gero automobilio už protingą kainą, kad galėtumėte įveikti savo maršrutus, tuomet siūlome ,,Hyundai Sonata”, kuris būtų vienas iš geresnių pasirinkimų. Šis automobilis dar vadinamas šeimyniniu sedanu, kuriame yra daug vietos, daug naudingų ir pritaikytų technologijų, efektyvių variklių asortimentas ir konkurencinga kaina. Automobilis turi tikrai gerą iš išskirtinį dizainą. Dar kai kurie asmenys jį painioja su ,,Accord” arba ,,Camry”. Interjeras šio automobilio nėra neįprastas, bet aptakus ir tikrai modernus. Automobilis ,,Hyundai Sonata” yra pasižymintis savo funkcionalumu, mada. Taip pat mūsų manymu šis automobilis yra vienas iš geriausių, kurių kaina yra mažesnė nei 30 000 JAV dolerių.

Kas naujo 2022 metais?

Automobilis turi ,,SEL plus” apdaila, kuri yra standartinė su ankstesniu ,,Tech” paketo turiniu, į kurį įeina stoglangis, jutiklinis ekranas (10,25 colio), gerai žinomą ,,Bose” stereofoninę garso sistemą ir ,,Highway Driving assist”. Švytinčios geltonos dažų parinktis buvo atsisakyta, kadangi čia yra ryškios jame nutapytos Sonatos nuotraukos. Taip pat yra ir N Line Nigh Edition su visur esančiomis tamsiomis apdailos detalėmis, ženkleliais ir ratais.

2022 Hyundai Sonata interjeras
2022 Hyundai Sonata interjeras

Interjero ir automobilio technologijos

Automobilis gali pasigirti turėdamas elegantišką saloną su aukštos kokybės medžiagomis. Kaip ir daugumoje naujųjų automobilių, galime matyti jo valdymo ekraną prietaisų skydelio viršuje. SE ir SEL apdailos turi 8 colių ekraną, o 10 ,25 colio jutiklinis ekranas yra standartinis SEL Plus ir naujesniuose modeliuose. Joks kitas vidutinio dydžio sedanas, neturi tokio didelio ekrano kaip ši ,,Sonata”. Taip pat yra pateiktas ,,Youtube” vaizdo įrašas, kuriame galime matyti puikų funkcionalumą. Už vairo yra 12,3 colio pritaikomas virtualus klasterio ekranas. Šis ekranas yra pasirenkamas SEL, standartinis SEL Plus ir Limited, o aukščiausios klasės Limited siūlo irgi spalvotą priekinį ekraną.

Automobilis turės vieną puikią funkciją, kuri vadinasi – skaitmeninis raktas. Automobilių savininkai galės atrakinti automobilį mojuodami su savo įgaliotu mobiliuoju telefonu virš išorinių durų rankenų. Gamintojai taip pat siūlo ir ,,Android Auto” ir ,,Apple CarPlay” integraciją, kaip parastą standartinę įranga. Taip pat bus trys USB prievadas, bei belaidis krovimas.

Asmenys kurie pirks ,,N Line” turės agresyvesnes pastiprintas sėdynes su sportiniu vairu ir unikaliomis raudonai akcentuotomis siūlėmis. Hibridinių transporto priemonių pirkėjai gaus visiškai kitokį malonumą, nes asmenys kurie pasirenka aukščiausios klasės SEL plus, gaus taipogi ,,saulės stogą”. Kuomet lauke saulėtos dienos, šios plokštės galės papildyti iki 2 mylių arba apie 700 mylių per metus. Kuomet variklis išjungtas, jie galės tiekti maitinimą priedams, tokiems kaip oro kondicionierius.

Ar automobilis yra didelis?

,,Sonata” automobilyje nebus daug vietos kojoms, kuomet asmuo sėdi gale. Lyginant su ,,Honda Accort”, šiame automobilyje bus mažiau vietoje. Tarpai nėra tokie dideli, kaip rodoma specifikacijos lapuose. Taip pat galėtumėte įdėti vaikišką kėdutę, neatitraukinėdami priekinės sėdynės. Tačiau galvai vietos yra tikrai daug, net daugiau negu ,,Accord” ir ,,Camry”.

Bagažinė yra tikrai didelė, net kur kas didesnė, nei prieš tai lygintuose automobiliuose. Todėl galėsite drąsiai įsidėti didelių daiktų.

2022 Hyundai Sonata apžvalga

Degalų sąnaudos ir galingumas

Perkant automobilį, galingumą galėsite rinktis net iš keturių. Pagrindinis variklis yra SE ir SEL, kurio darbinis turis yra 2,5 litro, keturių cilindrų variklis, kuris išvysto 191 arklio galią. SEL Plus ir limited modeliai yra 1,6 litro, keturių cilindrų su turbokompresoriumi. Šie varikliai yra silpnesni, išvystantys 180 arklio galių, bet išvystantys didesnį sukimo momentą, negu 2,5.

Pats galingiausias variklis bus 2,5 litro, kartu su turbokompresoriumi po Sonata N Line variklio dangčiu, su keturiais cilindrais. Jis išvystys 290 arklio galių ir 311 lb-ft sukimo momentą.

Hyundai Sonata Hybrid yra degalų taupymo lyderis. Jame yra naudojamas 150 arklio galių, 2 litrų atmosferinis keturių eilių ir 39 kW elektros variklis. Kartu jie pagamina 192 arklio galias.

  • Mieste – 5,23 L
  • Greitkelyje – 4,61 l

Dėja, bet šis automobilis nepasiūlys visų ratų varomos specifikacijos.

2022 Sonata kaina

SE: 22 459 €
SEL: 23 875 €
SEL Plus: 28 478 €
Limited: 31 089 €

N Line: 30 514 €
N Line Night Edition: 31 664 €

Hybrid Blue: 24 849 €
Hybrid SEL: 27 283 €
Hybrid Limited: 32 240 €

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *