2023 m Lexus RZ450e patvirtina, kad turės Direct4 AWD jėgos pavarą

autorius Automanas
0 komentaras
  • ,,Lexus” gamintojai atskleidė 2023 metų RZ450e naujomis nuotraukomis ir patvirtino jo oficialų pavadinimą.
  • Galinėje pusėje mes galime pamatyti ,,Direct4″ ženklelį, kuris reiškia AWD elektrinę pavarą.
  • Numatoma, kad šis automobilis bus pardavinėjamas 2022 metų viduryje JAV valstybėje.

Lexus ir toliau skleidžia informaciją apie savo naująjį elektrinį modelį 2023 metų RZ. Jau internete galime rasti patvirtinimą, kad jis bus vadinamas RZ450e ir pasiūlys naują bendrovės ,,Direct4″ visų varančiųjų ratų, dviejų variklių jėgos pavaros sąranka. Nuotraukose matome išorės dizainą, tačiau vidiniu dizainu dar nėra pasidalinta.

Kol kas apie ,,Direct 4″ pavarą, pažymėtą RZ gale, žinome, kad jame bus naudojami galiniai ir priekiniai elektros varikliai, kurie užtikrins 200 arklio galių ir 221 svaro pėdos sukimo momentą. Kol kas bendrovė dar nepaskelbė bendros galios skaičiaus, tačiau šis RZ derinys turi suteikti daugiau galios nei Toyota bZ4X dviejų variklių jėgos agregatas su dviem 107 AG elektros varikliais, kurių bendra galia siekia tik 215 arklio galių.

Šis modelis yra kiek panašus į bZ4x ir jo brolį Subaru Solterra. Lexus gamintojai pagrąžins interjerą, kad jis atitiktų prabangos sąskaitą su gražiomis medžiagomis, tačiau kitu atveju jis bus panašaus dydžio ir pasiūlys penkias sėdynes. Tarp konkurentų bus ir Ford Mustand Mach-E, Nissan Ariya, Audi Q4 e-tron ir Tesla Model Y.

Manoma, kad šio automobilio bazinė kaina bus apie 50 000 USD, o į JAV atkeliaus maždaug 2022 metais.

Lexus-RZ-450e direct4

Lexus-RZ-450e direct4

Susiję įrašai

Palikite komentarą