2023 metų Kia Soul yra atnaujinama

2023 metų Kia Soul yra atnaujinama

Nuo pat pradžios, ,,Kia Sou: padarė didelį įspūdį visiems. Dabar eina ketvirtieji automobilio modelio metai, o ,,Kia” jį atnaujina. 2023 metais šis modelis turės naują stilių ir dar daugiau standartinių saugos funkcijų. Tačiau jis praranda mėgstamą apdailos lygį.

2023 metų Kia Soul

Stiliaus patobulinimai nėra dideli, tačiau tikrai lengvai pastebimi. Labiau pastebima priekinis skydelis dėl apšvietimo. Viršutiniai priekiniai žibintai bus didesni, bet vis dar bus sujungti su juosta, o didelės apatinės lempos beveik išnyko. Galinėje dalyje taip pat bus nežymių pasikeitimų, kaip naujas apšvietimas, taip pat nauji ratų ir dažų deriniai. Interjeras beveik nepasikeitė, tačiau didesnis 10.25 colio informacinis ir pramogų ekranas bus standartinis visur, išskyrus LX apdailą.

Kia Soul apdaila

GT-line išliks apdaila tiems, kurie norės sportiškos išvaizdos, tačiau prieš metus ,,GT-line turbo” su 201 arklio galia ir 1.6 litro varikliu, dvigubos sankabos transmisija yra nutraukiama. Todėl visus Kia Soul bus galima įsigyti tik su natūraliai įsiurbiamu 2,0 litrų , keturių cilindrų varikliu. Jis turės 147 arklio galias.

Tačiau galime pagirti gamintojus, kadangi padaugėjo standartinių saugos funkcijų. Funkcijos apima automatinį avarinį stabdymą su pėsčiųjų aptikimu, juostos centravimu, automatinių tolimųjų šviesų žibintu, vairuotojo dėmesio perspėjimas ir galinėje sėdynėje sėdinčių asmenų perspėjimą. Kai kurios dėmesio vertos saugos funkcijos apima automatinį avarinį stabdymą, kuris gali aptikti objektus sukantis sankryžoje, ir įspėjimą apie akląją zoną bei galinį kryžminį eismą su išvengiant susidūrimo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *