2024 m. pristatytas Bajaj Pulsar N250 su nauja grafika ir ABS važiavimo režimais

2024 m. pristatytas Bajaj Pulsar N250 su nauja grafika ir ABS važiavimo režimais

„Bajaj Auto“ pristatė visiškai naują N serijos flagmaną – „Bajaj Pulsar N250“. Kartu su didžiausiu „Pulsar“ serijos varikliu, nuogas streetfighter turi pažangių funkcijų, kad klientams būtų suteikta aukštesnė ir tiksli važiavimo patirtis.

Nauji ABS važiavimo režimai

„Pulsar N250“ aprūpintas trimis ABS važiavimo režimais: keliu, lietumi ir visureigiu, kad preciziškas važiavimas būtų aukštesnis. ABS įsiskverbimas geriausiai optimizuojamas kiekviename važiavimo režime, kad būtų užtikrintas maksimalus vairuotojo valdymas.

Perjungiama traukos kontrolė

„Pulsar N250“ perjungiama traukos kontrolė neleidžia galiniam ratui nevaldomai apsisukti ant slidžių paviršių arba stipriai įsibėgėjant. Tai padeda dviračiui išlaikyti tvirtą sukibimą ir sumažina paslydimo bei valdymo praradimo riziką, todėl vairuotojas išlaiko kontrolę.

Apverstos šakės pakaba

„Pulsar N250“ naudojama 37 mm USD (apverstos) šakės pakaba, kuri pagerina dviračio judrumą ir amortizacines galimybes. Vairuotojai gali būti tikri dėl aukščiausio lygio kontrolės ir tikslumo. USD šakutės pasižymi aukščiausios kokybės šampano aukso spalva „Pearl Metallic White“ ir „Glossy Racing Red“ variantams ir grėsminga „All-Black“ išvaizda „Brooklyn Black“ variantams.

Revoliucinė skaitmeninė konsolė su Bluetooth ryšiu

N250 taip pat turi visiškai skaitmeninę, „Bluetooth“ funkciją turinčią atvirkštinę monochromatinę LCD konsolę. „Bluetooth“ integracija leidžia vairuotojui gauti mobiliuosius pranešimus ir priimti arba atmesti skambučius konsolėje, kartu su degalų matuoklio rodmenimis ir paslaugų pranešimais. Naujai sukurta Bajaj Ride Connect programėlė leidžia sklandžiai sujungti motociklininko mobilųjį telefoną ir dviratį. 2024 m. leidimas Pulsar N150 ir N160 konsolės buvo atnaujintos anksčiau šiais metais, N250 pakelia kartelę į kitą lygį su TBT (posūkis po posūkio) navigacijos funkcija, pirmoji Pulsar N motociklų šeimai. Sujungta su realiuoju laiku veikiančiu ryšiu, TBT Navigacija padidina vairuotojo dėmesį, sumažindama blaškymąsi, atsirandančius naudojant mobilųjį telefoną, todėl vairavimo patirtis dar labiau pakyla.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *